Multimedijalni centar Luka (MMC Luka)

MMC LUKA, udruga. Sastoji se od galerije Anex, galerije MMC LUKA i male subgalerije Mul, a bavi se organizacijom, produkcijom te ugošćavanjem raznorodnih i kvalitetnih kulturno - umjetničkih programa te manifestacija i zbivanja od aktualnog društvenog značaja.

Članice Udruge su Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Istre, Društvo arhitekata Istre i Pristojno društvo, koje unutar istog prostora ostvaruju svoje autonomne kulturne djelatnosti. Udruga MMC LUKA svojom je djelatnošću umrežena i sa drugim institucijama i udrugama u kulturi na lokalnoj i na nacionalnoj razini, a na istom se mjestu nalazi sjedište Hrvatske glazbene unije Istarske županije gdje se ostvaruju i njihovi programi.

U prostoru se organiziraju tjedne izložbe, mjesečne \"velike\" izložbe hrvatskih i međunarodnih vizualnih umjetnika od kojih su neki priznati na svjetskom nivou kao i nebrojene književne i glazbene promocije. Udruga je otvorena za građanstvo, njihovi su programi besplatni, a djeluju svakodnevno i redovito. Glavni je cilj Udruge kultura koja nije odvojena od svakodnevice i pristupačna je svima. 

Slike


Komentari

    Trenutno nema objavljenih komentara.

Ostavi komentar

* Slanjem komentara prihvaćate Pravila obrade Vaših osobnih podataka (e-mail i IP adresa). cancel reply